Palkittua palvelua jo vuodesta 1991

Palkittua palvelua jo vuodesta 1991

Palkittua palvelua jo vuodesta 1991

Palkittua palvelua jo vuodesta 1991

Palkittua palvelua jo vuodesta 1991

Sälekaihtimet - kotimaista laatua mittatilaustyönä

Yksinkertainen ja tyylikäs valinta kotiin tai toimistoon 

Sälekaihtimilla voit helposti ja nopeasti sävyttää huoneistoasi myös sellaisissa tiloissa, joissa normaalit verhot ovat hankalat toteuttaa. Kaihtimet voidaan asentaa joko ikkunoiden sisäpuolelle tai ulkopuolelle, eli pinta-asennuksella. Sälekaihtimien valikoimasta löytyy lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin sopiva säle. Teemme myös erikoiskaihtimia ( esim.vinoikkunoihin ) mittojen mukaan käsityönä. 

Säleet ovat kotimaista laatua ja valmistetaan aina mittojen mukaan.

Mittaus ja asennus

Mittaa lasinpinnan leveys ja korkeus (cm). Ikkunan väliin tulevan verhon mittoihin lisätään 1-2 cm sekä korkeuteen että leveyteen, jotta verho menee nätisti pokien taakse. Lisättävä mitta määräytyy ikkunatyypin mukaan. Pintaverhojen säätösauvan kätisyys ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Sälekaihdin asennetaan joko ikkunan väliin tai sen pintaan. Asennus tapahtuu seinä- tai kattokiinnityksellä. Kaihtimet toimitetaan asennustarvikkeineen. 

Pimennyskaihtimet

Nohole-kaihdin on hyvä vaihtoehto lisähimmennystä vaativiin tiloihin kuten työ- tai luokkahuoneisiin. Nohole-kaihtimissa vetopunosten reiät ovat näkymättömissä sekä säleet ovat tiheämmässä askelpunoksessa, jolloin valoa ei juuri suodatu läpi. Säleen leveys on 25 mm. Säleen väri on valittavissa normaalista värimallistostamme.

SUOSITTELE MEITÄ